Instituti i Studimeve në fushën e Inteligjencës dhe Sigurisë, ALIISS (Albanian Institute of Inteligence and Security Studies ) , i themeluar në vitin 2012, ka si qëllim të shtrojë perspektivën e të qenit një aktor lider në fushën e mendimit teorik dhe shkencor, ekspertizës teorike dhe teknike, e po ashtu ka si vizion informimin e elitës politike, akademike dhe opinionit publik Shqiptar në lidhje me zhvillimet gjeopolitike në fushën e sigurisë dhe inteligjencës.

 

Photo_Campagne

 

 

 

 

 

Elona Zhana

Aliiss Coordinator for EU, Brussels office

Kordinatore e ALIISS per EU, Zyra Bruksel

Cite’ Modele 08/7f,  1020 Bruxelles

E-mail.  elona.zhana@hotmail.com

Mob ++32 47 63 94923

flir 2

 

 

 

 

 

Flir Mosho

Drejtor , Analiza Ekonomiko Financiare

Rruga Kosovareve, pall. 369/1 apt.4  Tirana, Albania

E-mail.  fmosho@aliiss.org

Mob +355.68.20.75499

Rezart-Tershana-300x300

Rezart Tershana 

Analist i Jashtem i Institutit

Ceshtjet Ligjore per Sigurine, Mbrojtjen dhe Inteligjencen

Mob +355 6820 48201

e-mail.  arti_tershana@hotmail.com

mentor

Mentor Beqaj

Bashkepunetor i Institutit

Mob.  +355 69 950 0520

e-mail.  mentorbeqa@hotmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*