Rezulton pozitiv me COVID-19 këshilltari i Sigurisë Kombëtare të Donald Trump

US President Donald Trump(L)speaks next to new national security advisor Robert O'Brien on September 18, 2019 at Los Angeles International Airport in Los Angeles, California. - Last week, Trump abruptly fired John Bolton, a vigorous proponent of using US military force abroad and one of the main hawks in the administration on Iran. O'Brien has until now served as Trump's envoy for situations involving US hostages abroad. He comes into the new job with backing from Secretary of State Mike Pompeo and senior Republicans in Congress. (Photo by Nicholas Kamm / AFP) (Photo credit should read NICHOLAS KAMM/AFP via Getty Images)

Shtëpia e Bardhë konfirmoi lajmin se Këshilltari i Sigurisë Kombëtare Robert O’Brien u testua pozitiv me COVID-19.

Kjo e bën ata zyrtarin më të të lartë të administratës Trump që infektohet nga virusi, raporton VOA.

O’Brien ka simptoma të lehta dhe ndodhet në vetëizolim ndërkohë që po punon nga një vendndodhje e sigurt jashtë Shtëpisë së Bardhë.

Në njoftimin për shtyp të Shtëpisë së Bardhë thuhet gjithashtu se nuk ka rrezik për ekspozimin ndaj tij, të Presidentit Trump apo Nënpresidentit Pence.

Puna e Këshillit të Sigurisë Kombëtare vazhdon pa ndërprerë, thuhet në njoftimin e Shtëpisë së Bardhë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*