Rekord infeksionesh/ OBSH konfirmon mbi 237,000 raste globale me COVID-19 në 24 orë

Të premten, Organizata Botërore e Shëndetësisë raportoi një rritje rekord në rastet globale të koronavirusit, me totalin që u rrit me 237,743 në 24 orë.

Rritjet më të mëdha ishin nga Shtetet e Bashkuara, Brazili, India dhe Afrika e Jugut, sipas një raporti të përditshëm.

Rekordi i mëparshëm i OBSH për rastet e reja ishte 230.370 në 12 korrik.

Të premten, rastet totale globale të koronavirusëve ishin afruar rreth 14 milion, sipas një raporti të Reuters, duke shënuar një tjetër moment historik në përhapjen e sëmundjes që ka vrarë më shumë se 590,000 njerëz në shtatë muaj.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*