Më pak testime se ditët e tjera/ 528 viktima nga Covid-19 në Itali

Gjatë 24 orëve të fundit, Italia ka shënuar 528 viktima dhe 13 720 raste pozitive me Covid-19.

Sipas autoriteteve, në total janë kryer 111 217 tampone dhe ka shumë më tepër të shëruar sesa raste të reja, përkatësisht 19 638 të shëruar.

Kjo lidhet edhe me faktin se kemi një numër shumë të vogël testimesh krahasuar me ditët e tjera.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*