Koronavirusi/ Italia njofton rritje të lehtë të numrit të viktimave

Medical workers in overalls stretch a patient under intensive care into the newly built Columbus Covid 2 temporary hospital to fight the new coronavirus infection, on March 16, 2020 at the Gemelli hospital in Rome. (Photo by ANDREAS SOLARO / AFP) (Photo by ANDREAS SOLARO/AFP via Getty Images)

Krahasuar me një ditë më pare, Italia ka pësuar një rritje të lehtë të vdekjeve nga COVID-19 në 24 orë.

Sipas raportit të Emergjencave Civile, 65 persona kanë humbur jetën nga koronavirusi, krahasuar me 53 që ishin një ditë më parë.

Gjithashtu një rritje të lehtë ka pësuar dhe numri i personave të infektuar të rinj të cilët gjatë 24 orëve të fundit mësohet të jenë 280, pjesa më e madhe e të cilëve në Lombardi.

Deri më sot numri i viktimave nga koronavirusi ka arritur në 3 3964 e të infektuarit janë 235 278.

Përmirësimi i situatës nga pandemia e koronavirusit, tashmë e ka renditur Italinë në vendin e shtatë në botë përsa i përket numrit të të prekurve.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*