Koronavirusi/ Italia vijon të shënoi ulje të viktimave në 24 orë

Medical workers in overalls stretch a patient under intensive care into the newly built Columbus Covid 2 temporary hospital to fight the new coronavirus infection, on March 16, 2020 at the Gemelli hospital in Rome. (Photo by ANDREAS SOLARO / AFP) (Photo by ANDREAS SOLARO/AFP via Getty Images)

Në Itali, që nga fillimi i pandemisë së Koronavirusit, të paktën 229.327 persona janë infektuar me virusin Sars-CoV-2.

Sipas statistikave të publikuara nga Mbrojtja Civile, në 24 orët e fundit janë shënuar 669 të infektuar dhe 119 viktima nga COVID-19, duke e rritur numrin e përgjithshëm në 32.735.

Gjithashtu gjatë 24 orëve të fundit,  2120 persona janë shëruar dhe kanë lënë spitalet.

Akoma në spital me simptoma janë 8.695 pacientë, nga të cilët 572 në kujdes intensive.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*