Itali/ 16.308 të infektuar dhe 553 viktima nga Covid-19

Në 24 orët e fundit, Italia ka regjistruar 553 viktima dhe 16 308 të infektuar nga pandemia Covid-19.

Me shifrat e sotme, pandemia ka shkaktuar në Itali 1.938.083 të infektuar dhe 68.447 viktima.

Aktualisht në Itali janë 620.166  persona aktivë me Covid 19, numër që në krahasim me një ditë më parë është reduktuar me -7.632 raste më pak.

Në Itali janë 1.249.470 të i infektuar të shëruar nga pandemia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*