COVID-19/ Rriten rastet e reja dhe viktimat në Itali  

A medical worker wearing protective gear tends to a patient at a hospital in Lombardy, Italy. On Thursday, Italian authorities announced a grim milestone: The number of deaths linked to the virus in Italy has surpassed the death toll in China, the epicenter of the outbreak.

Në 24 orët e fundit janë rritur rastet e reja dhe vdekjet nga koronavirusi në Itali.

Sipas autoriteteve shëndetësore, janë regjistruar 1452 infektime (dje ishin 1229), duke e rritur totalin në 291.442 infeksione që nga fillimi i pandemisë.

Gjithashtu gjatë 24 orëve është rritur edhe numri i viktimave, ku janë regjistruar 12 të vdekur, ndërsa të martën ishin 9 viktima. Numri i përgjithshëm i viktimave shkon kështu në 35.645.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*