COVID-19 prek një pjestar të KFOR-it në Kosovë   

premten është konfirmuar rasti i parë i testimit pozitiv COVID-19 midis personelit KFOR-it Kosovë.  

“KFOR-i do vazhdojë kryejë misionin e tij mandatuar nga Kombet e Bashkuara për kontribuar ruajtjen e një mjedisi qetë dhe sigurt dhe lirisë lëvizjes për mirën e gjitha komuniteteve Kosovë, ndërsa merr masa parandaluese për ndalimin e përhapjes COVID-19, duke ndjekur drejtimet dhe udhëzimet e Organizatës Botërore Shëndetësisë“, thuhet një komunikatë, sipas Rel.  

KFOR-i siguron se do të vazhdojë monitorimin dhe vlerësimin e situatës në bashkërendim të ngushtë me institucionet në Kosovë dhe bashkësinë ndërkombëtare, në mënyrë që të mundësojë sigurinë e personelit të vetë dhe të popullatës kosovare.  

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*