COVID-19/ Mbi 39 milionë të infektuar në të gjithë botën

Dita ditës rritet numri i personave të infektuar, ku tashmë janë mbi 39 milionë persona me koronavirus në të gjithë botën.

Saktësisht, janë infektuar me Covid-19 në mbarë globin, 39 372 324 njerëz.

Të vdekurit për shkak të koronavirusit në botë kanë shkuar në 1 105 644 individë.

Kurse, janë shëruar nga Covid-19 në të gjithë globin deri tani, 29 502 800 persona.

SHBA vazhdon të mbajë rekord të personave të infektuar me koronavirus, me 8 230 562 individë, pasuar nga India.

Pas Indisë, më shumë të infektuar ka regjistruar Brazili, Rusia, Spanja, Argjentina, Kolumbia dhe Peruja.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*