COVID-19/ Mbi 18 mijë të infektuar dhe 80 viktima në Britani  

NHS staff are seen in an ambulance outside the NHS Nightingale Hospital at the Excel Centre, as the spread of the coronavirus disease (COVID-19) continues, London, Britain, April 6, 2020. REUTERS/Matthew Childs

Për sa i përket shifrave të personave që kanë vdekur apo që janë infektuar nga koronavirusi, Britania e Madhe vazhdon të jetë në një situatë aspak të këndshme.

Në 24 orët e fundit, në Britani kanë ndërruar jetë nga Covid-19, 80 njerëz. Kurse, në total kanë vdekur për shkak të virusit në shtetin britanik, 43 726 individë.

Ndërsa, sa i përket rasteve, autoritetet britanike kanë raportuar se janë infektuar kohët e fundit me koronavirus 18 804 persona.

Kurse, të infektuar në total me Covid-19 në të gjithë territorin e Britanisë së Madhe janë deri tashmë 741 212 njerëz.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës vazhdojnë të mbajnë rekord për sa i përket numrit të personave të infektuar me koronavirus, me afër 8.4 milionë njerëz. Pas SHBA, më shumë të infektuar me Covid-19 ka India, më pas vjen Brazili, Rusia, Argjentina etj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*