COVID-19/ Italia regjistron 85 viktima dhe mbi 500 të infekruar në 24 orë nga COVID-19

Edhe ditën e sotme, Italia vijon të mbetet në të njëjtat shifra me numrin e viktimave si pasojë e koronavirusit në Itali.

Emergjencat Civile kanë raportuar se në 24 orët e fundit janë raportuar 85 viktima të tjerë, duke arritur një total mbi 33,700 vdekje.

Një rritje të ndjeshme kanë pësuar rastet e reja, krahasuar me një ditë më parë, ku u raportuan 518 të infektuar të tjerë, 402 prej të cilëve në Lombardi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*