COVID-19/ 50 raste të reja në Greqi, 25 raste të ‘importuara’    

Në 24 orët e fundit, Phea ka njoftuar për 50 raste të reja me koronavirus në vend, nga të cilat 24 janë identifikuar pas kontrolleve në portat hyrëse në vend.

Deri tani numri i përgjithshëm i rasteve  është 3672, ku 919  pacientë konsiderohet se kanë të bëjnë me udhëtimet nga jashtë dhe 1948 kanë të bëjnë me një çështje tashmë të njohur.

Ndërkohë, 9 pacientë trajtohen të intubuar dhe 122 pacientë janë larguar nga ICU. Ndërsa nuk ka asnjë rast vdekje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*