Coronavirus/ Rritet sërisht numri i infeksioneve në Itali

Rritja e numrit të të prekurve nga COVID -19 në Itali është tashmë e pandalshme, pasi sot autoritetet kanë regjistruar 574 raste, ndërkohë që dje ishin 523.

Veneto është rajoni më i goditur, me 127 raste, më pas Lombardia, ndërkohë që ka raste të reja në të gjitha rajonet, përveç atyre më të vogla , Valle D’Aosta dhe Molise.

Ndërkohë, viktimat janë tre, një përgjysmim nga dita e djeshme.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*