Britania regjistron 8 vdekje të tjera nga COVID-19  

Tetë persona të tjerë që testuan pozitivisht për Covid-19 kanë vdekur sot në Britani.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve të konfirmuara në spitale, shtëpi kujdesi dhe komuniteti më i gjerë gjatë pandemisë ka arritur në 46,201, raporton Dailymail.

Shifrat e lëshuara të dielën janë zakonisht më të vogla për shkak të një vonese në përpunimin e të dhënave gjatë fundjavës.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*