Hoxhaj: Daçiqit ia tregova ku e ka vendin, ai më pas e lëshoi sallën

30 Nentor 2016

Hoxhaj: Daçiqit ia tregova ku e ka vendin, ai më pas e lëshoi sallën

Ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj, i ka sqaruar fërkimet që kishte me ministrin e Jashtëm të Serbisë, Ivica Daçiq, i cili iu referua Kosovës si pjesë e Serbisë.

“Unë fola për rikthimin e historisë. Por nuk e imagjinova ta shoh Daçiqin e rikthyer”.

“E mbaj mend atë në vitet 90-ta kur ishte zëdhënës i Millosheviqit, i një regjimi që i ka bërë aq dëme Ballkanit dhe Kosovës. Është për keqardhje kur e shoh Ivica Daçiq si flet dhe sillet”.

“Deshti apo jo, Kosova është e pavarur dhe do të jetë çdo herë e tillë”.

Kjo është deklarata e Hoxhajt që më pas e bëri Daçiqin ta lëshojë sallën në Varshavë të Polonisë.

Këto deklarata Hoxhaj i ka bërë në Radio Televizionin e Kosovës. Informon Indeksonline.

www.aliiss.org

Leave a Reply